X
Contact Us

Iscar Serbia

Kontaktirajte nas

ISCAR TOOLS d.o.o.


Kompanija ISCAR sa sedištem u Tefenu, Izrael, jedan je od najvećih svetskih proizvođača reznog alata od tvrdog metala za metaloprerađivačku industriju, koja uključuje alate i nosače za struganje, ukopavanje i odsecanje, glodanje, bušenje, razbušivanje i izradu navoja, kao i sve vrste prihvata za alatne mašine.

Postojanost u kvalitetu proizvoda temelji se na primeni naprednih tehnologija u razvoju i konstrukciji alata, što obezbeđuje povećanje produktivnosti, smanjenje troškova proizvodnje i veću konkurentnost na tržištu.

ISCAR je prisutan na tržištima Republike Srbije i Republike Crne Gore putem samostalnog predstavništva ISCAR TOOLS d.o.o. Srbija sa sedištem u Beogradu i kancelarijom u Užicu. Podršku korisnicima pruža naš tim visokoobrazovanih radnika, koji zahvaljujući svom znanju i iskustvu rešavaju tehničke probleme u obradi rezanjem. U skladu sa zahtevima korisnika, usluga je osigurana u najkraćem mogućem roku, zahvaljujući globalnoj mreži automatizovanih skladišta, računarskoj bazi podataka, kao i servisnoj i logističkoj službi. ISCAR organizuje i održava seminare u Srbiji i svetu i aktivno učestvuje u obrazovanju mladih. Naši proizvodi se redovno predstavljaju na više od 75 međunarodnih sajmova.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem lokalne internet stranice, putem telefona i e-maila, ili nas posetite u našem predstavništvu.

Australia Manager
Željko Vlašić
Sales Manager
Ikarbus 3 Nova 19, objekat 1
11080 Beograd-Zemun

Tel: +381 11 314 90 38
Fax: +381 11 314 91 47
Kancelarija u Užicu
Dragačevska bb
Užice, Sevojno
Tel/Fax: +381 31 534 101
lok.14

Lokacija predstavništva u Srbiji

Kliknite na ikonu da bi OTVORILI / ZATVORILI podatke
×
© ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved