TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Otsapinnan poteron rouhintasorvaus

SUMO-GRIP Heavy Duty Line SUMO-GRIP Heavy Duty Line


ISCARin ainutlaatuiset pistosorvaustyökalut ovat monikäyttöisiä sorvaustyökaluja, joilla voidaan koneistaa peräkkäisiä uransorvauksen ja sorvauksen työstövaiheita.
SUMO-GRIP-tuotesarjan tuotteissa on erittäin tukeva ja varma kiinnitys tangentiaalisiin teräsijoihin. Erittäin tukeva kiinnitysjärjestelmä ilman ylempää leukaa sekä vahva teräpalan muotoilu mahdollistavat pistosorvauksen erittäin suurilla syötöillä sekä sujuvan, esteettömän lastuvirran. Tämän ansiosta vaihtoterän ja työkalun käyttöikä pitenee ja tuottavuus paranee huomattavasti.
SUMO-GRIP-tuotesarjaan kuuluu myös korkeapainetyökaluja. Nämä on suunniteltu erityisesti haastavia materiaaleja varten, jotka ovat hyvin yleisiä lentoteollisuudessa. SUMO-GRIP-vaihtoteristä löytyy monenlaisia lastunmurtajia, joiden ansiosta jokaiseen pistosorvauksen sovellukseen löytyy juuri sopiva ratkaisu.
Standardituotteiden lisäksi ISCAR tarjoaa erinomaisia ratkaisuja lentoteollisuuden komponenttien valmistukseen. ISCARin suunnittelu- ja kehitysosasto on erittäin kokenut ja erikoistunut tuottamaan nopeasti räätälöityjä ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Suositeltu laatu IC806
GradesColors

Face Pocket - Rough Zigzag TurningSUMO-GRIP Heavy Duty Line