TECHKNOW

Resize
Dock/Undock
NEW FAQ ADDED
X

Uransorvaus

Grooving PENTA-CUTISCARin vaihtoterät PENTACUT 17, 24 ja 34 on suunniteltu monipuoliseen käyttöön uransorvauksen, katkaisun, pistojyrsinnän ja viisteytyksen sovelluksissa. Tämä kustannustehokas vaihtoterä on suunniteltu tankojen uransorvaukseen ja katkaisuun 20 mm halkaisijoihin saakka. Viisikulmaisen teräpalan jokaisessa leikkuusärmässä on ainutlaatuinen J- tai C-tyypin lastunmurtaja, joka mahdollistaa erinomaisen lastunhallinnan niin uransorvaukseen, katkaisuun kuin pistosorvaukseen (kevyt sivusorvaus).

PENTACUT soveltuu myös kierteytykseen. Siihen on saatavilla täyden profiilin vaihtoterät seuraavilla standardeilla: ISO, UN, Whitworth, BSPT ja NPT. Vaihtoterä kiinnitetään tangentiaalisesti pitimen sivuun ja se asettuu kahta perifeerista kosketuspintaa vasten, mikä varmistaa tarkan keskiökorkeuden.

Vaihtoterä voidaan kiinnittää torx-ruuvilla pitimen kummalta tahansa puolelta ilman että pidintä tarvitsee irrottaa koneesta. Pitimen rakenne takaa mahdollisimman lyhyen vapaapituuden ja hyvän vakauden. PENTACUT-työkaluja voidaan käyttää kaiken tyyppisissä sorveissa.

Suositeltu laatu IC1008
GradesColors

GroovingGrooving