• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED
  X
  Jacob Harpaz

  Якоб Харпаз
  Президент и Председател на групата IMC

  Ilan Geri_2019.png

  Илан Гери
  Изпълнителен Директор на ISCAR

  Warren Buffett

  Уорън Бъфет
  Председател, C.E.O. и главен акционер на BERKSHIRE HATHAWAY, собственик на групата IMC.

  Stef Wertheimer

  Стеф Вертаймер
  Основателят на ISCAR. Той доведе ISCAR до една успешна реалност с динамично и прозорливо ръководство.


  Групата IMC - Водещите световни компании в металорязането

  ISCAR е най-голямата от 15-те компании, включващи се в групата IMC (International Metalworking Companies Group). Заедно те доставят динамична цялостна линия от прецизни твърдосплавни металообработващи инструменти. Тези компании произвеждат широка гама от твърдосплавни пластини, твърдосплавни фрези и режещи инструменти, покриващи повечето приложения за рязане на метал. IMC също така предоставя инженерни и производствени решения за големи индустрии по целия свят. Много иновативни продукти, проектирани специално за изискванията на клиентите, направиха IMC световен лидер в големите производствени индустрии като автомобилната, авиационната и производството на матрици и форми.

  Нововъведенията на ISCAR

  ISCAR представи безброй нови продукти, всеки от които е насочен към постигане на по-висока производителност, рентабилност и ефективност. Някои от най-важните характеристики на тези нови продукти:
  • Нови сортове и покрития, които позволяват на режещите инструменти да обработват по-бързо и да издържат по-дълго.
  • Нови геометрии за намаляване на силите на рязане, пестене на енергия, подобряване на контрола на стружката и осигуряване на повече режещи ръбове на пластина.
  • По-гъвкави многофункционални инструменти за поддържане на тенденцията за "цялостна обработка" на фрезово-стругови центрове с ЦПУ.
  • По-здрави самозакрепващи се конструкции при струговите инструменти, което им позволява да издържат на тежко прекъснато рязане.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved