• TECHKNOW
  • TECHKNOW

    Resize
    Dock/Undock
    NEW FAQ ADDED
    X
    Contact Us

    ISCAR Denmark

    Contact Us

    ISCAR Denmark

    KJV A/S / ISCAR Denmark


    ISCAR hårdmetal er siden 70’erne solgt i Danmark af KJ Værktøj as, nu KJV A/S, der i 2000 etablerede ISCAR Danmark som en afdeling under KJ Værktøj as. ISCAR produkterne sælges gennem vort landsdækkende salgsnetværk med bl.a. ca. 20 ISCAR-konsulenter heraf 6 specialuddannede teknikere.
    Levering af standardprodukter sker fra dag til dag fra vort automatiske hovedlager i Odense, hvor der ligeledes suppleres dagligt fra ISCAR’s europæiske centrallager i Belgien. Som et naturligt led i vores kundeservice, tilbyder ISCAR Danmark undervisning og kundeseminarer, hvor der undervises i optimal udnyttelse og udvælgelse af produkter og udstyr. Inden for de sidste 15 år har ISCAR’s markedsandel på hårdmetal været stigende, og ISCAR er i dag den næststørste producent på verdensmarkedet.
    ISCAR’s program består af ca. 25.000 forskellige produkter med hovedvægt på fræsning, drejning og boring. ISCAR’s succes skyldes, at man er det fortagende inden for den skærende bearbejdning, som er mest innovativ. Hvert år udvikles flere tusinde nye produkter.

    Henrik Löftgaard
    Manager


    www.kjv.dk/katalog/spantagning

    Herluf Trolles Vej 3
    5220 Odense SØ
    Tlf: +45 70 11 22 44
    Fax: +45 46 98 67 10

    Marketing

    I samarbejdet med ISCAR Danmark får du et landsdækkende netværk af kompetente specialister til din rådighed.
    Vores faguddannede medarbejdere er aldrig længere væk end telefonen, og kan rådgive dig kvalificeret og detaljeret: Det er folk med praktisk erfaring og grundig viden fra specialkurser hos ISCAR.
    ISCAR Konsulenterne har bred viden om vores produktsortiment og kan altid se muligheder – også dem, som du måske ikke selv har fået øje på.
    Vi udgiver specialkataloger indenfor udvalgte varegrupper og er altid parat til at arrangere introduktion til nye produkter eller til at gennemføre skræddersyede brugerkurser.
    Det sikrer dig optimal udnyttelse af dine investeringer.
    ISCAR Danmark afholder løbende specialarrangementer og deltager i udstillinger.
    Det giver dig mulighed for at få bred viden om nye produkter, og sikrer dig større baggrundsviden indenfor forskellige specialområder
    ×
    © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved