• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED

  X

  UN LEADER AL INOVAȚIILOR ÎN DOMENIUL PRELUCRĂRILOR

  INOVAREA a fost motorul care a făcut din ISCAR firma de anvergură de astăzi. Dar inovarea din domeniul prelucrărilor nu ar fi posibilă fără angajarea totatala în activitatea de cercetare-dezvoltare, în care ISCAR investește aproximativ 6% din resursele sale globale. La ISCAR, creativitatea aparține de domeniul cotidianului.

  Orice produs nou se naște dintr-o idee a unei minți inginerești. Imaginea e transferată unui calculator echipat cu un program de proiectare/prelucrare (CAD/CAM). Prototipul este realizat și ulterior este supus unor analize complexe. Modificări și verificări multiple ulterioare, precum și testări în condiții reale sunt realizate până când produsul confirmă rezultatele scontate. Numai după această etapă complexă de dezvoltare și testare secvențială, prototipul poate trece în faza de producție efectivă.

  Inovațiile ISCAR nu se limitează la domeniul prelucrărilor prin așchiere. Sunt permanent testate și implementate tehnologii, proceduri și procese mai mai eficiente din punctul de vedere al costurilor. Sunt realizate progrese mari în domeniul I.T., al transferului de date, al asigurării calității, al siguranței operatorilor umani, al protecției mediului înconjurător. Toate aceste acțiuni sunt parte integrantă a filozofiei ISCAR. Fară îndoială, ISCAR este o companie în care inovarea este perpetuă.

  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved