• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED

  X

  ASIGURAREA CALITĂȚII

  Începând cu realizarea rețetelor pulberilor de carbură și pe parcursul întregului proces, ISCAR operează ca producător certificat AS9100. Acest program strict de asigurare a calității a câștigat respectul clienților din lumea întreagă. Loturile din carbură primară achiziționate sunt analizate cu mare atenție, pentru a se evita orice utilizare a unei materii prime neconforme standardelor. Tehnologiile moderne adoptate în ISCAR permit utilizarea de programe computerizate de analiză a calității și compararea caracteristicilor produsului cu cele definite de standarde. Scanarea optică este, de asemenea, o metodă care, pe tot parcursul procesului de producție, elimină posibilitatea ca deviații de la specificațiile aprobate să fie trecute cu vederea.

  Laboratoare metalurgice, dotate cu echipamente de ultimă oră, capabile să testeze în timp real materia primă, centre de prelucrare pentru testarea performanțelor sculelor produse și echipamente pentru inspecția finală a produsului completează procesul de asigurare a calității. În plus, ISCAR a creat un centru de testare complexă a performanțelor sculelor, în așchiere propriu-zisă. Aici, loturi bine determinate de scule diferite sunt supuse testărilor, în condiții precis definite. Clienții pot urmări testările în desfășurare, fie aflându-se în imediata apropiere a mașinilor-unelte, fie pe ecrane care preiau imagini transmise de camere video, în timp real. Rezultatele sunt înregistrate, iar calculatoarele compară performanțele reale cu cele scontate de proiectant. În fine, produsele finale sunt inspectate 100% înainte de expediere, astfel că este eliminată posibilitatea livrării de produse cu neconformităti.

  ISCAR a fost certificat de prestigiosul ‘’Standards Institution of Israel’’ ca fiind în totală conformitate cu standardele de Calitate, de Mediu, de Asigurarea Sănătății și a Securității Operaționale, cu Standardele pentru Managementul Energiei AS9100Rev D, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001.
  ISO 9001 2015 -AS9100D
  ISO 9001 2015
  ISO 14001 2015
  ISO 45001 2018
  ISO 50001 2022
  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved