• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED

  X

  SEMINARE ISCAR

  ISCAR organizează seminare tehnice pe tot parcursul anului. Seminarul ISCAR aduce împreună clienți activi, clienți potențiali și personal ISCAR. Aceste acțiuni de informare și instruire se organizează în mod regulat la sediile și birourile de marketing de pe glob – unele dintre ele echipate cu săli special amenajate în acest scop – dar și la Sediul Central ISCAR din Israel. În general, prezentările tehnice sunt susținute de ingineri de vânzări locali, asistați de un Director de Produs ISCAR sau pot fi realizate de un inginer proiectant din cadrul departamentului R&D. Pe parcursul seminarelor se organizează și demonstrații practice în Centrul Tehnic ISCAR.

  Considerăm că doar a asista la prezentări referitoare la noile produse sau la capacitățile de producție nu este suficient. De aceea, a vedea produsele la lucru reprezintă cea mai convingătoare metodă. La finalul seminarului, participanților li se oferă posibilitatea de a se întâlni cu directorii de produs, pentru discuții directe.

  ASISTENȚĂ TEHNICĂ și INSTRUIRE CLIENȚI

  Asistența tehnică acordată clienților reprezintă o importantă valoare adăugată produsului în sine. Astăzi, cel mai important factor de decizie în industrie îl reprezintă productivitatea și în acest sens ISCAR a găsit o metodă clară și bine dovedită de amplificare a productivității prelucrărilor: să furnizeze clienților suficiente informații referitoare la utilizarea sculelor, la capacitățile dar și la limitările lor. De asemenea, foarte important este să furnizezi clientului soluții alternative. În general, asemenea acțiuni de informare se organizează în secția de producție, pe utilajele disponibile sau într-un centru tehnic ISCAR. În ceea ce îi privește pe ingineri, vizitarea unui centru tehnic ISCAR este preferabil, aceștia se pot informa nu numai în legătură cu sculele, ci și referitor la mașini-unelte alternative sau la procesele utilizate.

  În schimb, operatorii mașinilor-unelte și în general personalul direct productiv își îmbogățesc cunoștințele din întâlniri cu reprezentanții ISCAR în propriile secții prelucrătoare. Scopul final ISCAR este de a-și asista clienții în vederea creșterii productivității. Fără îndoială, o metodă eficientă de realizare a acestui deziderat este instruirea.

  Contact pentru informații suplimentare :
  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved