• TECHKNOW
 • TECHKNOW

  Resize
  Dock/Undock
  NEW FAQ ADDED

  X
  Stef Wertheimer

  Stef WertheimerFondator ISCAR; sub bagheta lui, ISCAR a devenit o realitate de succes, datorită viziunii și a stilului dinamic de conducere

  Eitan Wertheimer

  Eitan Wertheimer1951-2022
  Sub conducerea sa a fost implementată crearea acestui grup multinațional.


  FONDATORII

  Inițial, ISCAR și-a început activitatea într-o baracă veche din Nahariya , la inițiativa Dlui Stef Wertheimer și a soției sale Miriam, care i-a fost sursă puternică de încurajare și sprijin. Punând astfel bazele viitorului succes ISCAR, Stef Wertheimer a avut viziunea de a crea în această zonă un parc industrial provocator. Dăruirea sa totală în acest proiect, susținută de angajamentul pasionat pentru inovare continuă, a făcut ca ISCAR să devină un leader industrial, dezvoltându-se de la nivelul unei mici afaceri de familie create în 1950, la cel al unui concern de vârf pe plan mondial, compus din firme producătoare de linii complete de sisteme de scule.

  Pe parcursul anilor ’80, Eitan Wertheimer continuă să dezvolte viziunea tatălui său și ISCAR devine un jucător de top în acest domeniu industrial. Compania se extinde, se relochează în Parcul Industrial Tefen, situat în zona Galilea de Vest. Inovarea a devenit un obicei cotidian pentru Stef și Eitan Wertheimer și o tradiție la toate nivelurile companiei. ISCAR continuă cucerirea piețelor Europei, ale Orientului Îndepărtat și ale Semisferei Vestice, consolidându-și prezența globală prin deschiderea a noi unități de producție, centre de distribuție și birouri de service și vânzări în întreaga lume industrializată. De rezultatul pe termen lung beneficiem astăzi, produsul ISCAR poate fi livrat în doar câteva ore, oriunde pe glob.

  Marca ISCAR este cea dominantă în cadrul Grupului IMC – International Metalworking Companies, achiziționat de către BERKSHIRE HATHAWAY în 2006. ‘’Fiind asociați cu unul dintre cele mai puternice grupuri de investiții din lume, coloana noastră vertebrală a devenit și mai consolidată’’ a declarat Eitan Wertheimer - Ex-Președintele IMC, după achiziționarea de către BERKSHIRE HATHAWAY. ‘’Acest pas va permite în continuare Grupului IMC să inoveze, să se extindă chiar mai agresiv decât în trecut și să consolideze parteneriatele cu clienții."

  Dezvoltarea treptată a ISCAR începând cu 1952 – anul înființării sale - a dus la poziționarea sa ca leader în cadrul Grupului IMC, cu 130 de firme subsidiare în întreaga lume și care operează în peste 60 de țări. Această realizare remarcabilă își trage seva din viziunea extraordinară a industriașilor Stef și Eitan Wertheimer.
  © ISCAR LTD. Manufacturer of Metalworking Tools (Iscar.com) All Rights Reserved