ISCAR bæredygtighed

Miljø og
produktion
R&D
hos ISCAR
Social
forpligtelse
Kundeservice og
etisk kodeks
Bæredygtighed
Video

GREEIN Social forpligtelse

Medarbejdere
Lighed
Unik arkitektur
Socialt engagement
Hybrid- og elbiler
Succes
ISCAR LTD. Beskæftiger mere end 6.500 mennesker i over 50 lande, og er en del af IMC Group, som omfatter mere end 130 virksomheder og mere end 14.000 ansatte. IMC Group, der ejes af Berkshire Hathaway Inc., er et multinational holdingselskab med hovedkontor i Omaha, Nebraska, USA.
Map-04
iStock_000014116937Large - Edited
ISCAR værdsætter forskellige kulturer, da de skaber et kraftfuldt miljø, der giver lige muligheder for sine medarbejdere til at vokse og udvikle sig fagligt. ISCARs høje beskæftigelsesfastholdelse afspejler en gennemsnitning ansættelsestid på over 15 år.
ISCAR overholder de internationale standarder ISO 14001, som specificerer kravene til et miljøledelsessystem for at forbedre den miljøvenlige ydeevne. Virksomheden forpligter sig til denne standard i alle produktionsenheder for at opretholde rene produktionsprocesser.
icons-08-03
ISCAR ser sit sociale engagement som uadskilleligt fra sine forretningsaktiviteter. Virksomheden praktiserer en donationsstrategi og bidrager til Rambam Hospital i Israel for at fremme medicinsk forskning. ISCAR donerer også til velgørenhed og til kræftforskning i henhold til en struktureret plan iværksat af virksomhedens ledelse. Bloddonationer er planlagt regelmæssigt hos ISCAR. Ved at ansætte handicappede individer, udvider ISCAR sin kulturelle mangfoldighed, fremmer kreative løsninger og demonstrerer sit engagement i ligestilling.
ISCAR stræber efter et renere miljø og at reducere den globale opvarmning. For at vise sit engagement driver virksomheden en stor flåde af biler, som omfatter hundredvis af hybrid- og elbiler. ISCARs “hjul til arbejde” hjælper medarbejdere med transport til og fra arbejde. Virksomheden driver en stor flåde af komfortable busser for at sikre transport af over 2500 medarbejdere til arbejde dagligt.
Virksomhedens hovedkvarter er beliggende I det vestlige Galilæa, 700 meter over Middelhavets niveau. Landskabspleje og vedligeholdelse af et grønt miljø er det vigtigste hos ISCAR. Haveløsningerne viser tydeligt, hvordan natur og arkitektur fungerer i harmoni.
MICRODENT CAMPUS5
da_DKDanish