ISCAR ODRŽIVOST

Životna sredina
i proizvodnja
Istraživanje i
razvoj u ISCAR-u
Društveni
angažman
Servis za kupce,
isporuka i etički kodeks
Sustainability
Video

GREEIN Društveni angažman

Zaposleni
Jednakost
Jedinstvena arhitektura
Društvena
posvećenost
Hibridni i električni automobili

Uspeh  

Kompanija ISCAR LTD zapošljava više od 6500 ljudi u preko 50 zemalja i deo je IMC grupe, koja obuhvata preko 130 kompanija i preko 14000 zaposlenih. IMC grupa, u vlasništvu Berkshire Hathaway Inc., je multinacionalna holding kompanija sa sedištem u Omahi, Nebraska, SAD.
Map-04
iStock_000014116937Large - Edited
ISCAR ceni različite kulture jer one osnažuju okruženje, koje omogućava jednake prilike za svoje zaposlene da se usavršavaju i profesionalno napreduju. Dugo zadržavanje zaposlenih u Iscaru-u ogleda se kroz prosečan radni staž od preko 15 godina.
ISCAR se pridržava međunarodnih standarda ISO 14001, koji precizira zahteve za sistem upravljanja životnom sredinom kako bi se poboljšao ekološki prihvatljiv učinak. Kompanija se obavezuje na ovaj standard u svim proizvodnim jedinicama sa ciljem održavanja čistih proizvodnih procesa.
icons-08-03
ISCAR svoju društvenu posvećenost ne razdvaja od svog poslovanja. Kompanija primenjuje strategiju donacija i doprinosi bolnici Rambam u Izraelu da promoviše medicinska istraživanja. ISCAR takođe donira i u dobrotvorne svrhe, istraživanje bolesti raka prema strukturiranom planu koji je pokrenuo menadžment kompanije. U ISCAR-u se redovno održava dobrovoljno davanje krvi. Zapošljavanjem osoba sa invaliditetom ISCAR proširuje svoju kulturnu raznolikost, neguje kreativna rešenja i pokazuje svoju posvećenost jednakosti.
ISCAR teži čistijoj životnoj sredini i smanjenju globalnog zagrevanja. Da bi pokazala svoju posvećenost, kompanija upravlja velikim voznim parkom koji uključuje stotine hibridnih i električnih vozila. ISCAR-ovi „točkovi do posla“ pomažu zaposlenima u prevozu na posao i sa posla. Kompanija raspolaže velikim brojem udobnih autobusa kako bi osigurala prevoz preko 2500 zaposlenih dnevno.
Sedište kompanije se nalazi u zapadnoj Galileji, 700 metara iznad nivoa Sredozemnog mora. Uređenje i održavanje zelenog okruženja su od suštinske važnosti za ISCAR. Baštenska rešenja jasno pokazuju kako priroda i arhitektura funkcionišu u harmoniji.
MICRODENT CAMPUS5
sr_RSSerbian