ISCAR Fenntarthatóság

Környezet
és gyártás
K+F az
ISCAR-nál
Társadalmi felelősségvállalás
Ügyfélszolgálati
kézbesítés és etikai kódex
Sustainability
Video

GREEIN Társadalmi felelősségvállalás

Alkalmazottak
Egyenlőség
Egyedi építészet
Társadalmi
elhivatottság
Hibrid és
elektromos járművek

Siker


Az ISCAR LTD. 50 országban, több mint 6 500 embert alkalmaz, és része az IMC Csoportnak, amely 130 céget és 14 000 alkalmazottat jelent. Az IMC Csoport tulajdonosa a Berkshire Hathaway Inc., amely egy multinacionális holdingtársaság. Központja az Egyesült Államokban található Omaha, Nebraska államban.
Map-04
iStock_000014116937Large - Edited
Az ISCAR értékeli a különféle kultúrák által kialakított inspiráló környezetet, amely egyenlő feltételeket teremt az alkalmazottak számára a növekedésre és a szakmai előmenetelre. Az ISCAR hosszú ideig vonzó környezet az alkalmazottai számára, ami az átlagos 15 évnyi munkaviszonyban is megmutatkozik.
Az ISCAR megfelel az ISO 14001-es Nemzetközi Szabványnak, amely a környezetbarát teljesítmény fokozása érdekében határozza meg a környezeti menedzsment rendszer követelményeit. E szabvány betartása, és a tiszta termelési folyamatok fenntartása a vállalat minden gyártóegységben kötelező.
icons-08-03
Az ISCAR meggyőződése szerint a társadalmi szerepvállalás elkülöníthetetlen az üzleti gyakorlattól. A vállalat adományozási stratégiát alkalmaz, és hozzájárul az izraeli Rambam Kórházban az orvosi kutatások előmozdításához. Az ISCAR vezetősége által kezdeményezett és kidolgozott terv szerint jótékonysági célokra és rákkutatásra is adományoz. Az ISCAR rendszeresen ütemezett véradásokat is szervez. Fogyatékkal élő személyek felvételével az ISCAR bővíti kulturális sokszínűségét, előmozdítja a kreatív megoldásokat, és bizonyítja az egyenlőség iránti elkötelezettséget.
Az ISCAR egy tisztább környezet kialakítására és a globális felmelegedés csökkentésére törekszik. Elkötelezettségének bizonyítása érdekében a vállalat több száz hibrid és elektromos járműből álló, nagy flottát üzemeltet. Az ISCAR „kerekekkel a munkába” programja segíti az alkalmazottakat a munkahelyre- és hazajutásban. A cég kényelmes autóbuszokból álló nagy flottája több mint 2500 alkalmazott napi munkába szállítását biztosítja.
A cég központja Nyugat-Galileában található, 700 méterrel a Földközi-tenger szintje felett. A tereprendezés és a zöld környezet fenntartása lényeges az ISCAR-nál. A kertészeti és környezetbarát megoldások egyértelműen szemléltetik, hogyan működhet összehangoltan a természet és az építészet.
MICRODENT CAMPUS5
hu_HUHungarian