ISCAR Sustainability

Milieu
en productie
R&D
bij ISCAR
Maatschappelijke
betrokkenheid
Klantenservice en
ethische code
Sustainability
Video

GEEIN Maatschappelijke betrokkenheid

Medewerkers
Gelijkwaardigheid
Unieke architectuur
Sociale betrokkenheid
Hybride en electrische voertuigen
Succes
ISCAR LTD. heeft meer dan 6.500 mensen in dienst in meer dan 50 landen en maakt deel uit van de IMC Group, die 130 bedrijven met en meer dan 14.000 medewerkers omvat. De IMC Group, eigendom van Berkshire Hathaway Inc. is een internationale investeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in Omaha, Nebraska, VS.
Map-04
iStock_000014116937Large - Edited
ISCAR respecteert diverse culturen mede omdat ze een stimulerende omgeving creëren die gelijke kansen biedt voor haar werknemers om te groeien en professioneel uit te blinken. Het hoge werkgelegenheidsbehoud van ISCAR weerspiegelt een gemiddelde diensttijd van meer dan 15 jaar.
ISCAR houdt zich aan de internationale normen ISO 14001, die de vereisten specificeren voor een milieubeheersysteem om milieuvriendelijke prestaties te verbeteren. Het bedrijf verbindt zich aan deze norm in alle productie-eenheden om schone productieprocessen te behouden.
icons-08-03
ISCAR ziet haar maatschappelijke betrokkenheid onlosmakelijk verbonden met haar bedrijfsvoering. Het bedrijf hanteert een donatiestrategie en draagt bij aan het Rambam Hospital in Israël om medisch onderzoek te promoten. ISCAR doneert ook aan goede doelen en aan kankeronderzoek volgens een gestructureerd plan dat is geïnitieerd door de bedrijfsleiding. Bij ISCAR worden regelmatig bloeddonaties ingepland. Door personen met een handicap in dienst te nemen, breidt ISCAR zijn culturele diversiteit uit, bevordert het creatieve oplossingen en toont het zijn toewijding aan gelijkheid.
ISCAR streeft naar een schoner milieu en het terugdringen van de opwarming van de aarde. Om zijn betrokkenheid te tonen, exploiteert het bedrijf een groot wagenpark met honderden hybride en elektrische voertuigen. ISCAR’s ‘wheels to work’ helpt medewerkers met vervoer van en naar het werk. Het bedrijf beschikt over een grote vloot comfortabele bussen om dagelijks meer dan 2500 werknemers naar het werk te vervoeren.
Het hoofdkantoor van ISCAR bevindt zich in het westen van Galilea, 700 meter boven de Middellandse Zee. Landschapsarchitectuur en het onderhouden van een groene omgeving zijn van essentieel belang bij ISCAR. Tuinoplossingen illustreren duidelijk hoe natuur en architectuur in harmonie samenkomen.
MICRODENT CAMPUS5
nl_NLDutch