ISCAR Sustainability

Milieu
en productie
R&D
bij ISCAR
Maatschappelijke
betrokkenheid
Klantenservice en
ethische code
Sustainability
Video

GREEIN Klantenservice, leveringen en ethische code

Klantenservice

Online
winkelen
Geoptimaliseerde levering

Klantenbinding

Duurzaamheids
pakket
Ethische
normen
Verantwoordelijkheid
voor het milieu
Wet en
interne normen
ISCAR’s duurzame klantenservice betekent het identificeren van de ware behoeften van een klanten, vertaald naar de bedrijfsprocessen van het bedrijf. ISCAR wil inspelen op de veranderende behoeften van klanten in een competitieve markt van verspanende gereedschappen.
HP-png
Het online winkelplatform van ISCAR is snel, gemakkelijk en ongecompliceerd. De website is gebaseerd op de elektronische catalogus van het bedrijf, waarmee u kunt filteren en bladeren door de vele duizenden producten die snel op elke locatie en over de hele wereld kunnen worden afgeleverd. Door in te loggen op het e-commercesysteem kunnen klanten gepersonaliseerde kortingen en producten inzien die zijn afgestemd op hun behoeften en kostenbesparing worden meegenomen.
ISCAR maakt gebruik van centrale magazijndiensten om een zorgeloos voorraadbeheer en leveringsoptimalisatie te bewerkstelligen. De gecentraliseerde logistieke centra in Europa, Noord-Amerika en Oost-Azië verbeteren de bedrijfsvoering, verminderen de impact op het milieu en zorgen ervoor dat de toeleveringsketens groener en kosteneffectiever zijn voor klanten.
5
Het bedrijf wil de klantenbinding op korte termijn versterken en een steeds milieubewustere toekomst garanderen met klantenbinding op lange termijn. Wanneer duurzaamheid onderdeel wordt van de cultuur van ISCAR, wordt dit een punt van onderscheid, een kernwaarde en heeft het grote impact op de manier waarop klanten het merk beleven.
De duurzaamheidspakketten van ISCAR zijn dragers van het corporate merken. Golfkarton en andere vormen van op papier gebaseerde verpakkingen zijn milieuvriendelijk, duurzaam en worden gebruikt om verschillende ISCAR-producten te verpakken. Voor het verpakken van de gereedschappen en wisselplaten worden plastic verpakkingen van polyethyleen en polypropyleen gebruikt. Technisch gezien kunnen deze kunststoffen worden gerecycled en ingezet voor hergebruik.
Als onderdeel van een duurzame klantenservice streeft ISCAR er voortdurend naar maatschappelijk verantwoord te zijn. Ons nalevingsprogramma wordt gedreven door sterke ethische normen en wettelijke conformiteit van een zakelijke markt. Compliance schrijft een bindende gedragscode voor die geen overtreding van de wet tolereert, noch interne bedrijfsvoorschriften'. 
iStock_000014116937Large - Edited
9
ISCAR heeft onlangs een Chief duurzaamheid (CSO) genomineerd die samen met afdelingsmanagers, werknemers en klanten gaat samenwerken om de aanpak van de organisatie ten aanzien van verantwoordelijkheid voor het milieu met als doel de milieu-impact van het bedrijf te minimaliseren.
The Company requires the highest standards of professional and ethical conduct from its employees and third parties. The Company’s employees and third parties must follow such policies and standards as outlined in the Company’s Code of Conduct (“Code”).
The Company appointed a Compliance Officer, who is responsible for the implementation of the Code throughout the entire business of the Company
nl_NLDutch