ISCAR održivost

Okoliš i
proizvodnja
Istraživanje i razvoj
u društvu ISCAR
Društveni
angažman
Isporuka korisničkih
usluga i etički kodeks
Sustainability
Video

Isporuka korisničkih usluga i etički kodeks GREEIN

Korisnička
služba
Internetska
kupovina
Optimizirana
isporuka
Vjernost
korisnika
Održiva
pakiranja
Etički
standardi
Ekološka
odgovornost
Zakon i interni standardi
Održiva korisnička služba društva ISCAR podrazumijeva utvrđivanje stvarnih potreba korisnika koji se podudaraju s poslovnim postupcima društva. Društvo ISCAR nastoji odgovoriti na promjenjive potrebe korisnika na kompetitivnom tržištu alata za strojnu obradu metala.
HP-png
Internetska platforma za kupovinu društva ISCAR brza je, jednostavna i jasna. Internetska stranica temelji se na elektroničkom katalogu društva koji omogućuje filtriranje i pregledavanje na tisuće proizvoda koji se mogu brzo dostaviti na bilo koju lokaciju diljem svijeta. Prijavom na e-trgovinu korisnici mogu dobiti prilagođene popuste i proizvode koji odgovaraju njihovim zahtjevima, a pritom se potiče manje trošenje novca.
Društvo ISCAR upotrebljava usluge središnjeg skladišta za poboljšano upravljanje zalihama i poticanje optimizacije isporuka. Centralizirani logistički centri u Europi, Sjevernoj Americi i istočnoj Aziji poboljšavaju poslovanje, smanjuju utjecaj na okoliš i osiguravaju zelenije i isplativije lance opskrbe za korisnike.
5
Društvo nastoji kratkoročno povećati vjernost korisnika i osigurati ekološki osvješteniju budućnost s dugoročnom vjernosti korisnika. Kad održivost postane dio kulture robne marke, ona postaje točka koja se ističe, temeljna vrijednost, i ima veliki utjecaj na to kako korisnici doživljavaju robnu marku.
Održiva pakiranja društva ISCAR nositelji su korporacijskih robnih marki. Valoviti karton i ostali oblici papirnatih ambalaža ekološki su prihvatljivi, održivi i upotrebljavaju se za pakiranje raznih proizvoda društva ISCAR. Alati i pločice pakiraju se u plastična pakiranja od polietilena i polipropilena. Te se plastike tehnički mogu reciklirati i preoblikovati za ponovnu uporabu.
U okviru održive korisničke službe društvo ISCAR neprestano nastoji biti društveno odgovorno. Naš program sukladnosti temelji se na visokim etičkim standardima i poslovanju u skladu sa zakonom. Sukladnošću se određuju stvarna pravila ponašanja kojima se ne dopušta kršenje zakona ni internih propisa društva. 
iStock_000014116937Large - Edited
9
Društvo ISCAR nedavno je imenovalo glavnog službenika za održivost (CSO) koji će surađivati s upraviteljima, zaposlenicima i korisnicima kako bi predstavio pristup organizacije prema ekološkoj odgovornosti radi smanjenja utjecaja društva na okoliš.
The Company requires the highest standards of professional and ethical conduct from its employees and third parties. The Company’s employees and third parties must follow such policies and standards as outlined in the Company’s Code of Conduct (“Code”).
The Company appointed a Compliance Officer, who is responsible for the implementation of the Code throughout the entire business of the Company
hrCroatian