ISCAR Fenntarthatóság

Környezet
és gyártás
K+F az
ISCAR-nál
Társadalmi felelősségvállalás
Ügyfélszolgálati
kézbesítés és etikai kódex
Sustainability
Video

GREEIN Ügyfélszolgálati kézbesítés és etikai kódex

Ügyfélszolgálat

Online
vásárlás
Optimalizált
szállítás

Hűségprogramok

Fenntartható
csomagok
Etikai
irányelvek

Környezettudatosság

Jogi és belső
szabályrendszer
Az ISCAR fenntartható ügyfélszolgálata azt jelenti, hogy felismerjük a vásárlók valódi igényeit, és a cég üzleti folyamataival egybevágóan kielégítjük ezeket. Az ISCAR, a fémmegmunkáló szerszámok telített piacán is törekszik a vásárlók folyamatosan változó szükségleteire választ adni.
HP-png
Az ISCAR online értékesítési platformja gyors, könnyű és egyszerűen használható. A weboldal alapja a cég elektronikus katalógusa, ami lehetővé teszi a keresést és a szűrést ezernyi termékünk között, amelyeket a Föld bármely pontjára, rövid időn belül el tudunk juttatni. Az e-commerce rendszerbe történő belépés után a vásárló hozzáférhet saját, személyre szabott kedvezményeivel kalkulált áraihoz, valamint olyan termékekhez, amelyek az ő igényeinek a legmegfelelőbbek. Ezekkel időt és pénzt takaríthat meg.
Az ISCAR által alkalmazott központosított raktár rendszer elősegíti a szállítás és a készletkezelés optimalizálását. Az Európában, Észak-Amerikában és Kelet-Ázsiában elhelyezkedő logisztikai központok javítják az üzletmenetet, csökkentik a környezetkárosító hatásokat, és biztosítják, hogy az ellátási lánc a lehető legzöldebb és legköltséghatékonyabb legyen a vásárlók számára.
5
A vállalat célja, hogy rövidtávon növelje a vásárlói lojalitást, hosszútávon pedig egyre környezettudatosabb jövőt biztosítson a hűséges partnereinek. Amikor a fenntarthatóság egy márka kultúrájának a részévé válik, akkor megkülönböztető jellegű, alapérték is lesz egyben, mely nagyban befolyásolja, hogy a vásárlók hogyan viszonyulnak a márkához.
Az ISCAR fenntartható csomagjai magukon viselik a márka jegyeit. A termékek csomagolására használt hullámkarton, és egyéb, papír alapú csomagolóanyagok környezetbarát alapanyagok, fenntartható forrásból származnak, valamint újrahasznosíthatóak. A szerszámok és lapkák csomagolásához polietilén és polipropilén műanyag dobozokat használunk. Technikailag ezek a dobozok is újrahasznosíthatóak vagy többször használhatóak.
A fenntartható ügyfélszolgálat részeként az ISCAR fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. A megfelelősségi programunk és üzleti gyakorlataink alapját etikai szabványokra és jogi előírásokra fektettük. A megfelelősségi előírások szerint a cégvezetés nem tolerálhatja a jogi vagy a cég belső irányelveinek megsértését. 
iStock_000014116937Large - Edited
9
Az ISCAR a közelmúltban kinevezett egy fenntarthatósági igazgatót, aki a vezetőséggel, alkalmazottakkal és vásárlókkal együttműködve azon dolgozik majd, hogy a felelős környezettudatosságot szem előtt tartva minimalizálja a cég ökológiai lábnyomát.
The Company requires the highest standards of professional and ethical conduct from its employees and third parties. The Company’s employees and third parties must follow such policies and standards as outlined in the Company’s Code of Conduct (“Code”).
The Company appointed a Compliance Officer, who is responsible for the implementation of the Code throughout the entire business of the Company
hu_HUHungarian