ISCAR bæredygtighed

Miljø og
produktion
R&D
hos ISCAR
Social
forpligtelse
Kundeservice og
etisk kodeks
Bæredygtighed
Video

GREEIN Kundeservice og etisk kodeks

Kundeservice
Online køb
Optimeret levering
Kundeloyalitet
Bæredygtige
pakker
Etiske
standarders
Miljøansvar
Love og interne standarder
ISCAR bæredygtig kundeservice betyder at identificere kundens sande behov i samspil med virksomhedens forretningsprocesser. ISCAR sigter mod at imødekomme kundernes skiftende behov på det konkurrenceprægede marked for metalskærende værktøjer.
HP-png
ISCAR’s online indkøbsplatform er hurtig, nem og ligetil. Hjemmesiden er baseret på virksomhedens elektroniske katalog, som gør det muligt at filtrere og gennemse de mange tusinde produkter, der hurtigt kan leveres til ethvert sted rundt om i verden. Ved at logge ind på e-handelssystemet kan kunderne opnå personlige rabatter og produkter tilpasset til deres behov, samtidig med at de tilskynder til mindre forbrug.
ISCAR anvender centrallagre til forbedret lagerstyring og til at inducere leveringsoptimering. De centraliserede logistikcentre i Europa, Nordamerika og Østasien forbedrer forretningen, reducerer miljøpåvirkningen og sikrer, at forsyningskæderne er grønnere og mere omkostningseffektive for kunderne.
5
Virksomheden sigter mod at øge kundeloyaliteten på kort sigt og sikre en stadig mere miljøbevidst fremtid med langsigtet kundeloyalitet. Når bæredygtighed bliver et del af et brands kultur, bliver det en pointe.
ISCAR’s bæredygtige pakker bærer virksomhedens brands. Bølgepap og andre former for papirbaseret emballage er miljøvenligt, bæredygtigt og bruges til at pakke forskellige ISCAR-produkter. Til emballering af værktøjer og platter anvendes polyethylen- og polypropylenplastikpakker. Teknisk set kan denne plastic genbruges og omdannes til genbrug.
Som del af en bæredygtig kundeservice stræber ISCAR hele tiden efter at være social ansvarlig. Vores overholdelsesprogram er drevet af høje etiske standarder og juridisk overensstemmelse i forretningspraksis. Overholdelse foreskriver en ægte adværdskodeks, der hverken tolererer overtrædelse af loven eller virksomhedens interne regler. 
iStock_000014116937Large - Edited
9
ISCAR har for nylig udnævnt en Chief Sustainability Officer (CSO), som vil arbejde med ledere, medarbejdere og kunder for at adressere organisationens tilgang til miljøansvar med det mål at minimere virksomhedens miljøpåvirkning.
The Company requires the highest standards of professional and ethical conduct from its employees and third parties. The Company’s employees and third parties must follow such policies and standards as outlined in the Company’s Code of Conduct (“Code”).
The Company appointed a Compliance Officer, who is responsible for the implementation of the Code throughout the entire business of the Company
da_DKDanish