ISCAR održivost

Okoliš i
proizvodnja
Istraživanje i razvoj
u društvu ISCAR
Društveni
angažman
Isporuka korisničkih
usluga i etički kodeks
Sustainability
Video

Društveni angažman GREEIN

Zaposlenici
Jednakost
Jedinstvena arhitektura
Društvena obveza
E-mobilnost
Uspjeh
Društvo ISCAR LTD. zapošljava više od 6500 ljudi u više od 50 zemalja i dio je grupacije IMC Group, koja obuhvaća više od 130 društava i više od 14 000 zaposlenika. Grupacija IMC Group, koju posjeduje društvo Berkshire Hathaway Inc., višenacionalno je holdinško društvo sa sjedištem u Omahi, savezna država Nebraska, SAD.
Map-04
iStock_000014116937Large - Edited
Društvo ISCAR cijeni raznolike kulture jer one stvaraju poticajno okružje koje zaposlenicima društva omogućuje jednake prilike za razvoj i profesionalni uspjeh. Visoka stopa zadržavanja radnika u društvu ISCAR odražava se u prosječnom trajanju zaposlenja dužem od 15 godina.
Društvo ISCAR pridržava se međunarodnih normi ISO 14001, u kojima se navode uvjeti za sustav upravljanja okolišem za poboljšanje ekološki prihvatljive učinkovitosti. Društvo se obvezuje na ovu normu u svim proizvodnim jedinicama radi očuvanja čistih proizvodnih postupaka.
icons-08-03
Društvena obveza i poslovanje društva ISCAR ne mogu se odijeliti jedno od drugoga. Društvo provodi strategije doniranja i doprinosi bolnici Rambam u Izraelu radi promicanja medicinskih istraživanja. Društvo ISCAR također donira u dobrotvorne svrhe i u svrhe istraživanja raka prema strukturiranom planu koji je pokrenula uprava društva. Darivanja krvi redovito se održavaju u društvu ISCAR. Društvo ISCAR povećava svoju kulturnu raznolikost, potiče kreativna rješenja i pokazuje svoju predanost prema jednakosti time što zapošljava osobe s invalidnošću.
Društvo ISCAR nastoji stvoriti čišći okoliš i smanjiti globalno zatopljenje. Da bi pokazalo svoju predanost, društvo upravlja velikim voznim parkom koji obuhvaća stotine hibridnih i električnih vozila. Program „wheels to work” (kotačima do posla) društva ISCAR pomaže zaposlenicima s prijevozom na posao i kući s posla. Društvo upravlja velikim voznim parkom udobnih autobusa za osiguranje prijevoza na posao za više od 2500 zaposlenika dnevno.
Sjedište društva nalazi se u zapadnoj Galileji, 700 metara iznad nadmorske visine Sredozemnog mora. Krajobrazno uređivanje i održavanje zelenog okoliša ključni su za društvo ISCAR. Rješenja za vrtlarstvo jasno pokazuju kako priroda i arhitektura rade u skladu jedna s drugom.
MICRODENT CAMPUS5
hrCroatian