ISCAR Fenntarthatóság

Környezet
és gyártás
K+F az
ISCAR-nál
Társadalmi felelősségvállalás
Ügyfélszolgálati
kézbesítés és etikai kódex
Sustainability
Video

GREEIN K+F az ISCAR-nál

Innováció a K+F-ben
Termelékenység
és hatékonyság
Digitalizációs
folyamatok
Költséghatékonyság
8
Az ISCAR GREEIN kutatás és fejlesztési mérnökei a fenntartható és környezetbarát innovációra fókuszálnak. A cég K+F beruházásai és tevékenységei javítják a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkentik a költségeket és a környezeti hatásokat.
A K+F, a fejlődés elemeként, fontos szerepet játszik az ipar környezetbarát és fenntartható teljesítményének javításában. Az ISCAR megfelelően csoportosított erőforrásai biztosítják az innovatív célok és versenyelőnyök elérését.
6
Az ISCAR kutatás-fejlesztési erőfeszítései kimondottan a feltörekvő technológiákra és digitalizációs folyamatokra irányulnak, mint például az additív gyártás és a mesterséges intelligencia. Fejlett szerszámokat, lapkákat biztosítunk ügyfeleink számára, amivel nagyobb termelékenységet és alacsonyabb költségeket érhetnek el.
A forgácsoló szerszámok rendkívül fontosak a fenttarthatósági fejlődésben. Bár a szerszámköltségek mindössze 4%-át jelentik a megmunkálás költségeinek, több mint 40%-ban felelősek az állásidőért, és közvetetten a teljes gyártási költség 30%-áért. Ennek eredményeként minél tartósabb és sokoldalúbb egy forgácsoló szerszám, annál több nyersanyagot, költséget és energiát takaríthatunk meg a használatával.  
infographics
hu_HUHungarian