ISCAR in trajostni razvoj

Okolje in
proizvodnja
R&D v
ISCAR-ju
Družbena
odgovornost
Nudenje storitve končnim
kupcem in etični kodeks
Sustainability
Video

GREEIN Razvoj in raziskave v ISCAR-ju

Inovacije v
raziskavah in razvoju
Produktivnost
in učinkovitost
Proces
digitalizacije
Zmanjševanje
stroškov
8
ISCAR-jevi raziskovalni in razvojni inženirji v oddelku GREEIN se osredotočajo na ekološke inovacije. Naložbe in dejavnosti podjetja v raziskave in razvoj izboljšujejo produktivnost in učinkovitost, zmanjšujejo stroške in vplive na okolje.
Raziskave in razvoj imajo pomembno vlogo pri izboljšanju okoljske učinkovitosti industrije, saj je pomemben element trajnostnega razvoja. ISCAR vlaga veliko truda in sredstev v inovacije, kar ga dela konkurenčnega.
6
ISCAR-jeva prizadevanja v razvoju in raziskavah so usmerjena v novo nastajajoče tehnologije in procese digitalizacije, kot sta aditivna proizvodnja in umetna inteligenca, ki strankam nudijo napredna orodja in odrezilne ploščice za doseganje višje produktivnosti in znižanja stroškov.
Rezilna orodja so zelo pomembna za nadgradnjo trajnostnega razvoja. Medtem ko so stroški rezalnih orodij manj kot 4 % stroškov obdelave, lahko predstavljajo do 40 % zmanjšanja časa strojne obdelave in posredno vplivajo na 30 % skupnih stroškov obdelave. Posledično nam bolj vzdržljivo in zmogljivejše rezalno orodje prihrani več stroškov in energije.  
infographics
sl_SISlovenian