ISCAR Sustainability

Milieu
en productie
R&D
bij ISCAR
Maatschappelijke
betrokkenheid
Klantenservice en
ethische code
Sustainability
Video

GREEIN R&D bij ISCAR

Innovatie en R&D
Productiviteit en efficiëntie
Digitaliseringsprocessen
Kosten besparing
8
ISCAR's GROEN onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs richten zich op eco-innovatie. De R&D-investeringen en activiteiten van het bedrijf verbeteren de productiviteit en efficiëntie, verminderen de kosten en verminderen de impact op het milieu.
R&D speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de milieuprestaties van de industrie, aangezien het een belangrijk element is in duurzame ontwikkeling. ISCAR zet relevante middelen in om innovatie en concurrentievoordelen te blijven behalen.
6
De R&D-inspanningen van ISCAR streven naar specifieke opkomende technologieën en digitaliseringsprocessen, zoals additive manufacturing en kunstmatige intelligentie en bieden klanten geavanceerde tools en wisselplaten voor het bereiken van hogere productiviteit en kostenreductie.
Snijgereedschappen zijn van groot belang voor het verbeteren van de duurzaamheid. Hoewel de kosten van snijgereedschappen minder dan 4% van de bewerkingskosten bedragen, nemen ze tot 40% van de totale stilstand tijd van machines voor hun rekening en beïnvloeden ze indirect 30% van de totale bewerkingskosten. Dientengevolge, hoe duurzamer en capabeler een snijgereedschap is, hoe meer kosten, hulpbronnen en energie kunnen worden bespaard.  
infographics
nl_NLDutch